Jobba hos oss

Sedan dess växer vi stadigt och består idag av ett team på 13 anställda.
Vill du bli en del av vårt team, skicka en spontanansökan.

Det ska vara kul att gå till jobbet

GW Ventilation är en omtyckt arbetsplats. Många söker sig till oss, få lämnar oss. Vi har flera medarbetare som valt att jobba hos oss en längre tid, det är vi stolta över.

Att vara en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att alla medarbetare ska trivas är något vi håller högt och hela tiden jobbar med. Vi vill helt enkelt bli det självklara valet när man bestämmer sig för att jobba med ventilation!

Vi tror snarare på människor än vad som står på ett CV – det är därför vi tagit in majoriteten av våra medarbetare utan någon som helst erfarenhet av ventilationsbranschen utan sett till att tro på människorna och lärt upp de från grunden för att de ska bli så bra montörer som möjligt.

Våra lediga tjänster

Börja din resa hos GW Ventilation

När du fått en plats som lärling eller praktikant hos oss blir du tilldelad en personlig mentor. Han eller hon hjälper dig sedan under hela perioden, så att du får med dig både grunder och smarta tips från någon som varit med länge. Det gör att du står långt fram i kön den dag vi behöver anställa nya medarbetare.

Bli lärling eller praktikant

Vi välkomnar lärlingar och praktikanter i mån av tid. Fyll i formuläret nedan för att visa intresse.