CSR

På GW Ventilation är vi stolta över att ta ett stort samhällsansvar. Vi är medvetna om vår roll som en viktig aktör inom ventilationsindustrin och hur vårt arbete påverkar både miljön och människors hälsa. Därför är vår CSR-policy en av våra högsta prioriteringar och vi jobbar aktivt för att minska vår miljöpåverkan och för att främja socialt ansvarstagande

En av de viktigaste delarna av vårt CSR-arbete är att stödja olika organisationer och initiativ som arbetar för att förbättra samhället. Vi är särskilt stolta över vårt partnerskap med Unite People FC, en förening som jobbar för att främja inkludering och gemenskap genom fotboll.

Unite People FC är en organisation som välkomnar alla att delta i sin verksamhet, oavsett ålder, funktionsförmåga eller bakgrund. Föreningen är dedikerad till att erbjuda en säker och positiv miljö för alla som vill spela fotboll, oavsett om man är funktionsnedsatt, pensionär eller ungdom. Vi är stolta över att kunna stödja deras arbete och hjälpa till att främja inkludering och gemenskap i samhället.

För oss på GW Ventilation är det viktigt att vårt CSR-arbete inte bara handlar om att minska vår miljöpåverkan, utan också om att ta ansvar för samhället och stötta organisationer som arbetar för att förbättra livskvaliteten för människor runt om i världen. Vi är glada över att kunna bidra till Unite People FC:s arbete och hoppas kunna fortsätta att stödja organisationer som gör en verklig skillnad i samhället.