Om oss

GW Ventilation är ett ungt men ambitiöst ventilationsföretag som utmanar branschen och strävar att växa varje dag.

GW Ventilation är ett spännande och ambitiöst företag som grundades så sent som 2021. Trots att de är relativt nya på marknaden har de redan imponerat med sin snabba tillväxt och stora ambitioner. Med 13 anställda och en omsättning på 24 miljoner kronor under 2022, har de satt ribban högt för sig själva och strävar efter att fortsätta växa och utvecklas.

Som ett fullserviceföretag inom ventilationsbranschen erbjuder GW Ventilation alla typer av ventilationsarbeten, från mindre servicejobb till större totalentreprenader. Med en bred kompetens och erfarenhet inom alla områden av ventilationssystem, är GW Ventilation väl rustade att möta kundernas behov och önskemål.

Trots att GW Ventilation är baserade längs västkusten och har sitt huvudkontor i Varberg, sträcker sig deras verksamhet över hela Sverige. Genom att ständigt sträva efter högsta kvalitet och enastående kundservice, har de byggt upp ett starkt rykte i branschen och har redan etablerat sig som en pålitlig och professionell partner för många kunder.

GW Ventilation är ett företag på uppbyggnad med en stark vision om att växa och bli en av de främsta aktörerna inom ventilationsbranschen. Genom att vara innovativa och tänka utanför boxen har de skapat ett personligt och unikt tillvägagångssätt som skiljer dem från andra företag. Med en stark vilja och ett dedikerat team av specialister, är GW Ventilation väl rustade för att möta framtida utmaningar och fortsätta växa och utvecklas på marknaden.